Beliencc Organisatieontwikkeling Management Support

Organisatieontwikkeling

 Management Support

NL - ENG

Klantenreacties

Hello Philippe,

thanks for your help and the renewed team spirit! Talk to you soon.

General manager

 

Hoi Philippe,

Ik wou je nog even persoonlijk bedanken voor je hulp bij mijn persoonlijke ontwikkeling. Onze gesprekjes hebben me vaak diep geraakt. Je gaat ineens door naar de kern van de zaak en windt er geen doekjes om. Je laat voelen dat ik OK ben, dat tranen er bij mij blijkbaar bij horen en dat dat goed is. Dat ben ik.

Groepsleider

 

Dear Philippe,

We ended the workshop well aligned. Thank you for the facilitation and the process-input. It really did help. I have the evaluation papers on my disk: appreciative scores and comments from all participants.

Innovation mgr

 

Beste Filip

Ik wil je bij deze nog even bedanken voor de afgelopen dagen. Ik ben toch wel een beetje geschrokken van wat er allemaal speelde in ons team. Ik had eerlijk gezegd niet verwacht dat het zo zou uitpakken. Ik heb morgen een gesprek met de collega's, en ben er van overtuigd dat we er weer zullen staan als team. Ik houd je op de hoogte.

Management assistent

 

Beste Philippe,

Dank voor de nagezonden documenten. Met regelmaat en plezier denk ik terug aan de leerweek met je. Veel van de besproken, ervaren zaken zijn onderdeel van mijn leven en werk geworden, wat ik positief vind. Ik vind je een zeer goede facilitator en een bijzonder prettig persoon. Dit klinkt wat zakelijk als ik het zo lees. Ik bedoel dat ik je graag mag. Ik vond je overigens nog op internet: leuk om te lezen! Veel geluk Philippe. Vriendelijke groet.

Safety coordinator

 

Hoi Filip,

team gaat best OK. Je hebt ons geholpen om binnen de afdeling essentiële processen voor goede samenwerking een plaats te geven. Meer specifiek echt luisteren & feedback vragen & geven.  Door de sessie hebben we nu ook een begrippenkader waardoor we zelf gaan beseffen dat we dat eerst met de persoon in kwestie moeten uitspreken. En dat werkt. Je interventies hebben ons in de eerste plaats bewust onvaardig gemaakt, maar bovenal een pad gegeven om bewust vaardig te worden en hiermee verder te gaan.

Productiemanager

 

Dag Philippe,

Je ziet, ik zit er nog en denk ook nog een tijd te blijven. Veel geleerd van de sessie heb ik in elk geval. Ik hoor graag weer van je.

Regio manager

 

Dank je Philippe.
Ik waardeer je berichtje. Ik zal dit weekend nog werken aan de voorbereiding van de presentatie en agenda voor de meeting en stuur je mijn input zo snel mogelijk. Graag maak ik van de gelegenheid gebruik om je te danken voor wat je reeds voor Marianne hebt kunnen doen. Ter illustratie een mailtje van haar gisteren. Ik had voorgesteld dat zij lid zou worden van een commissie waarin onderwerpen worden besproken die voor haar nuttig kunnen zijn in haar werk. Voorwaarde was dat zij zelf contact opnam met de verantwoordelijke van deze commissie. Zij heeft dat onmiddellijk opgenomen.

Geniet van het weekend en vriendelijke groeten,

Directeur

 

 Beste Philippe

Jammer genoeg zal ik niet kunnen deelnemen aan de 3de opleidingsdag. Ik heb uw dynamisme en ervaring enorm geapprecieerd.  Het is niet evident om deze erg  uiteenlopende materie in 2 dagen op zo’n fascinerende wijze te geven.

Met vriendelijke groeten,

Sales manager

 

Dag Philippe,

Ik kijk met veel voldoening terug op de bijeenkomsten van afgelopen donderdag en vrijdag. Voor het MT en de afzonderlijke leden zijn een aantal belangrijke zaken duidelijk geworden. Uit de reacties over vrijdag heb ik opgemaakt dat we morgen een pittig MT gaan meemaken. In de spiegel kijken kan er toe leiden bepaalde aspecten te ontkennen, maar ook om bijvoorbeeld het kapsel te veranderen, of zelfs een complete re-styling van het hele hoofd. Ik ben benieuwd.

Facility manager

 

Belien Consulting Company BVBA  - Hoogstraat 43 - 3560 Lummen

+32 (0) 479.479.499

Organisatieontwikkeling

 Management Support

Organisatieontwikkeling

 Management Support

Beliencc Organisatieontwikkeling Management Support

Organisatieontwikkeling

 Management Support

Beliencc Organisatieontwikkeling Management Support
Beliencc Organisatieontwikkeling Management Support